Bylinca

Bylinca, jak už název napovídá, je česká firma specializující se na výrobu bylinkových čajů, pravých čajů, koření a dalších výrobků. Tato malá firma na první pohled zaujme svou originální nabídkou, šetrnému přístupu k životnímu prostředí a osobitým přístupem k zákazníkům. Právě proto patří Bylince místo v naší nové rubrice Doporučujeme

Bylinca vznikla v roce 2017 na jižní Moravě a od té doby nabízí výborné čaje ve vysoké kvalitě. Právě kvalita bylinkových i pravých čajů je velmi vysoká a můžete si tak dopřát opravdové potěšení z horkého nápoje. Kromě kvality samotných čajů je kladen také důraz na kvalitu obalů, které jsou šetrné k přírodě a zároveň jsou vyrobeny z obnovitelných zdrojů a jsou biodegradabilní. Čím se Bylinca odlišuje od jiných značek je především její originalita v nabídce bylinkových čajů. Vybrat si můžete z široké nabídky od čajů věnovaných mamince, babičce, paní učitelce až po čaje Pro radost, Rodinné posezení nebo Pracovní naladění. 

Kromě skvělých čajů v sáčku, mezi kterými si můžete vybrat čaj jako dárek pro své blízké nebo k potěšení sami sebe, můžete vybírat z nabídky jednodruhových čajů, bylinek nebo koření. Bylinky v sobě skrývají nebývalou sílu, pomáhají našemu zdraví a navíc skvěle chutnají. Věřím, že i u vás doma si své místo najdou a budou vám každodenně dělat dobrou společnost. 

U každého čaje si můžete přečíst jejich přesné složení a také doporučení pro přípravu. U každého čaje může být příprava jiná a k jejich nejlepšímu účinku a chuti je dobré postupovat správně. Kromě bylinkových čajů, které tvoří většinovou nabídku, najdete na Bylince také pravé čaje v bio kvalitě. 

Pakliže byste se rádi o Bylince dozvěděli více, prohlédněte si jejich webové stránky nebo Instagram.

Proč nakupovat od českých značek? Podpořte malé české značky k udržení tradice českého podnikání. Nákupem podporujete místní trh a u malých značek víte, že jdou peníze přímo těm, kteří se na výrobě podílí. Lokálním nákupem můžete také snížit znečištění životního prostředí, které vzniká při dálkové dopravě.